Paistettua haukea ja lohta

Terveellinen ateria lohesta ja hauesta. Näyttäviä kalapihvejä kelpaa tarjoilla hienommissakin ruokahetkissä!

Ainekset

  • 300 g ruodottomia lohikuutiota
  • 300 g ruodottomia haukikuutiota
  • 1 dl smetanaa
  • silputtua tilliä
  • puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
  • suolaa
  • valkopippuria
  • perunapyrettä
  • kasviksia

Valmistusohje

Sekoita hauki- ja lohikuutiot keskenään ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää smetana ja raastettu sitruunan kuori sekä silputtu tilli. Painele seos annosvuokiin ja paista 185 asteisessa uunissa noin 10-12 min.

Voit myös kypsentää kalapihvit paistinpannulla. Tarjoile kalapihvit esimerkiksi perunapyreen ja kasvisten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.