Paistettua haukea ja lohta
Terveellinen ateria lohesta ja hauesta. Näyttäviä kalapihvejä kelpaa tarjoilla hienommissakin ruokahetkissä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 300 g ruodottomia lohikuutiota
- 300 g ruodottomia haukikuutiota
- 1 dl smetanaa
- silputtua tilliä
- puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
- suolaa
- valkopippuria
- perunapyrettä
- kasviksia
Valmistusohje
Sekoita hauki- ja lohikuutiot keskenään ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää smetana ja raastettu sitruunan kuori sekä silputtu tilli. Painele seos annosvuokiin ja paista 185 asteisessa uunissa noin 10-12 min.
Voit myös kypsentää kalapihvit paistinpannulla. Tarjoile kalapihvit esimerkiksi perunapyreen ja kasvisten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan