Paistettua broilerinrintaa ja omenakastiketta
Omena ja broileri sopivat mainiosti yhteen. Herkun kruunaa muutama ruokalusikallinen currya.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g ohuita broilerin rintaleikkeitä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl sitruunaöljyä
- 2 rkl currya
- 1 omena
- 1 dl omenamehua
- kanalientä
- smetanaa
- 3 dl riisi-ohraa
Valmistusohje
Sekoita vehnäjauhoihin hiukan currya ja pyöräytä broilerinrinnat seoksessa. Paista ne pannulla molemmin puolin mausteöljyssä ja nosta pois pannulta.
Pilko kuorittu omena paloiksi ja paista ne pannulla. Mausta currylla ja kaada omenamehu päälle. Kiehauta ja nosta broilerinrinnat kastikkeeseen.
Anna hautua kunnes kana on kypsää ja lisää sitten smetana kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisi-ohraa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan