Paistettua broilerinrintaa ja omenakastiketta

Omena ja broileri sopivat mainiosti yhteen. Herkun kruunaa muutama ruokalusikallinen currya.

Ainekset

  • 600 g ohuita broilerin rintaleikkeitä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sitruunaöljyä
  • 2 rkl currya
  • 1 omena
  • 1 dl omenamehua
  • kanalientä
  • smetanaa
  • 3 dl riisi-ohraa

Valmistusohje

Sekoita vehnäjauhoihin hiukan currya ja pyöräytä broilerinrinnat seoksessa. Paista ne pannulla molemmin puolin mausteöljyssä ja nosta pois pannulta.

Pilko kuorittu omena paloiksi ja paista ne pannulla. Mausta currylla ja kaada omenamehu päälle. Kiehauta ja nosta broilerinrinnat kastikkeeseen.

Anna hautua kunnes kana on kypsää ja lisää sitten smetana kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisi-ohraa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!