Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettu kuha

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Top Chef -kilpailijoiden ensimmäinen tehtävä oli valmistaa lapsuudesta tuttua ruokaa. Tässä kaikkien Anssin resepti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • Perunoita
  • Voita
  • Sipulinvarsia
  • Sitruunamehua
  • Kermaa
  • Kuhafileitä

Valmistusohje

Perunat: Keitä perunat suolavedessä melkein kypsiksi. Pilko ja paista kullanruskeiksi. Lopuksi lisää voi, joka saa hieman ruskistua ja pilkotut sipulinvarret. Lisää hiukan sitruunamehua tuomaan raikkautta.

Kastike: Pilko loppusipulit mitä varsista jäi, freesaa kattilassa ja kaada päälle kerma, anna hautua hiljalleen kunnes sipulit ovat pehmeitä ja makeita, mausta suolalla ja pippurilla.

Kala: Paista kuhafileet nahkapuolelta öljyssä ja lisää lopuksi voi. Valele kalan lihapuolta pannuun sulaneella voilla kunnes kala on juuri ja juuri kypsä. Sitten nosta pannu pois liedeltä ja anna kalan kypsyä loppuun pannuun jääneellä lämmöllä. Tällä välin voi annostella perunat ja sipulit lautaselle ja simsalabim - kala on juuri sopivan kypsää lautaselle noston hetkellä.

Lisää aiheesta:

Krossatut perunat – Hans Välimäen helppo ohjePyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo reseptiMaijan Vitello tonnatoMadekeittoMadekeittoNokisilakat
Paistettu kalaKananmunatonGluteenitonTop ChefVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit