Pähkinäiset kookospunajuuret ja bataatti- linssiterriini
Julkaistu
Täydellinen jouluruokakokonaisuus vegaaneille! Bataatti-linssiterriini on vegaani, laktoositon, gluteeniton ja munaton vaihtoehto joulupöytään perinteisille laatikoille.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl juustokuminaa hienonnettuna
- hiven tuoretta tai kuivattua chiliä
- 6-8 kuorittuja punajuurta lohkoina
- 1 punasipuli puolirenkaina
- 1dl paahdettuja cashew-pähkinöitä
- 1 tl sokeria
- suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 dl kookoskermaa
Viimeistelyyn
- basilikalehtiä
Valmistusohje
Kuullota öljyssä juustokumina ja chili. Lisää punajuuret sekä sipulit ja kuullota hieman. Sekoita joukkoon loput aineet paitsi basilika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, välillä sekoittaen kunnes punajuuret ovat kypsiä. Ripottele pinnalle basilikalehtiä ja nauti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa