Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pähkinäinen härkäwokki

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Henri Alénin pähkinäisen härkäwokin salaisuus on mausteissa! Tarjoa maukkaan wokin kanssa keitettyä riisiä tai nuudeleita.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 400 g häränpaistisuikaleita
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • rasia siitakesieniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 0,5 tl kuivattua chilijauhetta
  • 0,7 dl teriyaki-kastiketta
  • 1 dl lihalientä
  • puolikas kiinankaali
  • 1 paketti savustettua tofua
  • 3 rkl cashew-pähkinöitä
  • tilkka rypsiöljyä

Valmistusohje

Kuori ja siivuta porkkanat ja sipuli. Siivuta myös siitakesienet ja hienonna valkosipuli.

Lämmitä wokkipannu kuumaksi ja lisää siihen rypsiöljyä. Lisää kuumalle pannulle häränsuikaleet ja paista hetki. Lisää sitten mukaan sipuli, valkosipuli ja siitakesienet. Paista hetki ja lisää mukaan valkosipuli, inkivääri sekä chilijauhe.

Jatka paistamista kovalla lämmöllä vielä noin minuutti ja lisää mukaan loput raaka-aineet vähitellen. Mausta vokki kevyesti pippurilla ja tarjoile heti keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Lisää aiheesta:

Broileri-lehtikaalipaistosTonnikala-pennevuokaKikhernecurry riisin ja jogurtin keraWokkivihanneksetItämainen broilerikastikeBroileri-ananaswokki
WokkiKevytKananmunatonMakujaLaktoositonVideoreseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Wokki
  • 24.08.202412:00
    Kanaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen teriyakikana-maapähkinäwokki

  • 12.04.201815:44
    Pääruoat

    Pad Thai

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Nuudeliwokki kaalin ja rapujen kera

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera

  • 04.03.201315:49
    Kananmunaton

    Nopea lohivokki