Päärynäsalaatti

Ainekset

  • 2 kypsää päärynää
  • 1 punasipuli
  • nippu rucolaa
  • auringonkukanversoja tai herneenversoja
  • 2 rkl pistaasipähkinöitä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • hieman pähkinäöljyä

Valmistusohje

Kuori päärynä, poista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita ne ja lisää mukaan kevyesti murskatut pistaasipähkinät ja punaviinietikka. Sekoita hyvin. Lisää mukaan rucola ja versoja. Mausta salaatti lopuksi oliivi- ja pähkinäöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja