Päärynäsalaatti

Ainekset

  • 2 kypsää päärynää
  • 1 punasipuli
  • nippu rucolaa
  • auringonkukanversoja tai herneenversoja
  • 2 rkl pistaasipähkinöitä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • hieman pähkinäöljyä

Valmistusohje

Kuori päärynä, poista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita ne ja lisää mukaan kevyesti murskatut pistaasipähkinät ja punaviinietikka. Sekoita hyvin. Lisää mukaan rucola ja versoja. Mausta salaatti lopuksi oliivi- ja pähkinäöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!