Päärynäsalaatti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 kypsää päärynää
- 1 punasipuli
- nippu rucolaa
- auringonkukanversoja tai herneenversoja
- 2 rkl pistaasipähkinöitä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- hieman pähkinäöljyä
Valmistusohje
Kuori päärynä, poista siemenkota ja kuutioi hedelmäliha. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita ne ja lisää mukaan kevyesti murskatut pistaasipähkinät ja punaviinietikka. Sekoita hyvin. Lisää mukaan rucola ja versoja. Mausta salaatti lopuksi oliivi- ja pähkinäöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti