Paahtopaistia ja endiivejä

Tavallisen, kylmän perunasalaatin sijaan voit valita paahtopaistille lämpimiä, talvisaikaan maukkaampia lisukkeita. Tämä on täydellistä ruokaa, jos haluat välttää hiilihydraatteja.

Yhdelle

  • n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
  • 2 endiiviä
  • n. 100 g hapankaalia purkista
  • 1 dl kasvislientä
  • viipaloitua kurkkua ja hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Ryöppää endiivit kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Tunnustele tikulla tai terävällä veitsellä. Valuta. Grillaa endiivit nopeasti grillipannulla tai tarjoile ne vain keitettyinä.

2. Kuumenna hapankaali ja liemi. Leikkaa tai höylää kurkku. Asettele kaikki ainekset lautaselle, ripottele päälle hieman persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!