Paahtopaistia ja endiivejä
Tavallisen, kylmän perunasalaatin sijaan voit valita paahtopaistille lämpimiä, talvisaikaan maukkaampia lisukkeita. Tämä on täydellistä ruokaa, jos haluat välttää hiilihydraatteja.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Yhdelle
- n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
- 2 endiiviä
- n. 100 g hapankaalia purkista
- 1 dl kasvislientä
- viipaloitua kurkkua ja hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Ryöppää endiivit kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Tunnustele tikulla tai terävällä veitsellä. Valuta. Grillaa endiivit nopeasti grillipannulla tai tarjoile ne vain keitettyinä.
2. Kuumenna hapankaali ja liemi. Leikkaa tai höylää kurkku. Asettele kaikki ainekset lautaselle, ripottele päälle hieman persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka