Julkaistu
Kun rapeaksi paahdettu leipä päällystetään katkaravuilla, majoneesilla ja lohenmädillä, syntyy yksi suosituimmista alkuruoista. Nopeaa ja herkullista.
4 annosta
- 200 g kuorittuja katkarapuja
- 4 rkl kermaviiliä
- 4 rkl majoneesia
- suolaa ja valkopippuria
- 4 viipaletta vaaleaa leipää, ilman reunoja
- 4 tl lohenmätiä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi ja kermaviili, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna katkaravut kevyesti ja sekoita majoneesiin.
2. Paahda leipäviipaleita hetki.
3. Annostele katkarapumajoneesi leipäviipaleille ja pane nokare mätiä jokaisen leivän päälle. Koristele hienonnetulla tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.