Paahtoleipä lohenmädin kera

Kun rapeaksi paahdettu leipä päällystetään katkaravuilla, majoneesilla ja lohenmädillä, syntyy yksi suosituimmista alkuruoista. Nopeaa ja herkullista.

4 annosta

  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 4 rkl kermaviiliä
  • 4 rkl majoneesia
  • suolaa ja valkopippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää, ilman reunoja
  • 4 tl lohenmätiä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna katkaravut kevyesti ja sekoita majoneesiin.

2. Paahda leipäviipaleita hetki.

3. Annostele katkarapumajoneesi leipäviipaleille ja pane nokare mätiä jokaisen leivän päälle. Koristele hienonnetulla tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja