Paahdettuja broilerinnuijia
Julkaistu
Terveellinen valkosipuli tuo ihanasti makua broileriin ja lisää vastustuskykyä.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Ainekset
- 500 g broilerinnuijia /broilerinsiipiä
- 0,5 dl seesamöljyä
- pala tuoretta inkivääriä
- 5 kpl valkosipulinkynsiä
- 5 rkl siirappia
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori ja hienonna valkosipulit ja inkivääri. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna marinoitua kaksi tuntia.
Paahda lihoja 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia, kääntele nuijia välillä.
Tarjoile nuijat heti ruokaisan salaatin ja esimerkiksi chilimajoneesin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti