Paahdettua lohitartaria salaattipedillä
Paahdettu lohitartar salaattipedillä on maistuva ruoka, joka sopii jokaiseen hetkeen. Kruunaa annos mielesi mukaisella salaatinkastikkeella.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 200 g merilohta
- 80 g kylmäsavulohta
- 1 punasipuli
- 1/2 pnt tilliä
- 10 pientä kaprista
- 1 prk ranskankermaa
- 1 kananmuna
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Leikkaa lohet, punasipuli sekä kaprikset pienen pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne kulhossa keskenään. Lisää joukkoon hienonnettu tilli, ranskankerma, muna sekä mausteet ja sekoita tartar hyvin.
Kuumenna paistinpannu, lisää loraus kirkastettua voita, lusikoi täytettä metallimuottien sisään ja paista muotin avulla pohja sekä pinta kauniin vaalen ruskeaksi. Tartar saa jäädä keskeltä hieman raa´aksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka