Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdettua lohitartaria salaattipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paahdettu lohitartar salaattipedillä on maistuva ruoka, joka sopii jokaiseen hetkeen. Kruunaa annos mielesi mukaisella salaatinkastikkeella.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset

  • 200 g merilohta
  • 80 g kylmäsavulohta
  • 1 punasipuli
  • 1/2 pnt tilliä
  • 10 pientä kaprista
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Leikkaa lohet, punasipuli sekä kaprikset pienen pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne kulhossa keskenään. Lisää joukkoon hienonnettu tilli, ranskankerma, muna sekä mausteet ja sekoita tartar hyvin.

Kuumenna paistinpannu, lisää loraus kirkastettua voita, lusikoi täytettä metallimuottien sisään ja paista muotin avulla pohja sekä pinta kauniin vaalen ruskeaksi. Tartar saa jäädä keskeltä hieman raa´aksi.

Lisää aiheesta:

Lohitartar mädillä ja ranskankermallaTuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin keraLohitartar avokadon keraKauppahallin lohituutitPaahdettua cajun-lohta ja kapriskastikettaVotkalla maustettu lohipasta
LohisalaattiAlkuruoatGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohisalaatti
  • 19.7.08:31
    Salaatit

    Chef Wallinin lämminsavukirjolohisalaatti

  • 20.07.202208:26
    Salaatit

    Lohi-avokadosalaatti Harri Syrjäsen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Graavilohisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohipastramia salaattipedillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Lohisalaatti ruohosipulikastikkeen kera