Paahdettua hirvenfileetä
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 700 g hirvenfileetä tai sisäpaistia
- tilkka öljyä paistamiseen
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista fileetä pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja kypsennä loppuun uunissa 150°c.ssa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri folioon hetkeksi lepäämään ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa