Paahdettua hirvenfileetä

Ainekset

  • 700 g hirvenfileetä tai sisäpaistia
  • tilkka öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista fileetä pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja kypsennä loppuun uunissa 150°c.ssa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri folioon hetkeksi lepäämään ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja