Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdettua cajun-lohta ja kapriskastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile lohta Antti Vahteran tapaan! Mausteisen lohen kanssa toimii raikas kermaviilikastike.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Lohi

  • 600 g suomustettua lohifileetä
  • cajun-maustetta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa myllystä

Kapriskastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • 0,5 dl majoneesia
  • sitruunanmehua
  • 0,5 dl kapriksia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 dl tillisilppua
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa myllystä

Valmistusohje

Puhdista lohifileestä mahdolliset ruodot ja ylimääräiset rasvat ja leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta palat cajun-mausteella pippurilla ja suolalla.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paahda lohipaloja nahkapuoli pannua vasten, kunnes valkuaisnesteet nousevat pintaan. Käännä palat hetkeksi toisinpäin. Lohi on parhaimmillaan, kun se on sisältä hiukan punertava.

Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja tarkista maku.

Tarjoile lohi kastikkeen kanssa.

Lisää aiheesta:

Lohta tillikastikkeellaPariloitu silakkatartarBBQ-lohi perunamuusillaLohta ja jogurttia à la Tomi BjörckPaahdettua lohitartaria salaattipedilläGrillattua kuhaa ja punajuuripyttipannua
Paahdettu lohiGluteenitonHuomenta SuomiVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paahdettu lohi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Halstrattu graavilohi ja sinappimuhennetut perunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahdettua lohta ja uppomunat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paahdettua cajun-lohta ja kapriskastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Paahdettua lohta ja ohrarisottoa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Loimutettua järvilohta