Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdettu tomaatti-paprikasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullisesta tomaatti-paprikasalaatista saat ruokaisamman lisäämällä salaattiin paahtopaistisiivuja.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Resepti on neljälle henkilölle

  • 200 g salaattia
  • 3 paprikaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 luumutomaattia
  • 2 sipulia
  • 10 kpl hillosipuleita
  • (150 g paahtopaistia)
  • oliiviöljyä
  • balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa pestyt paprikat lohkoiksi, poista siemenet ja nosta kulhoon. Lisää joukkoon kesäkurpitsa viipaleet, halkaistut tomaatit, hillosipulit sekä sipulilohkot. Mausta seos ja kaada joukkoon öljy ä sekä etikkaa.

Paahda kasvikset pannulla tai uunissa 225c n. 20 min ajan, jolloin ne alkavat saada paahtuneen pinnan.

Voit paahtamisen aikana sekoittaa niitä muutamia kertoja ja lisätä vähän öljyä, mikäli kasvikset näyttävät kuivilta. Paahtamisen jälkeen anna niiden hetki jäähtyä ja nosta ne sitten revityn salaatin päälle.

Yhdessä annoksessa:

Energiaa 150 kcal

Proteiinia 3g (8 E%)

Rasvaa 11g (66 E%)

josta tyydyttynyttä rasvaa 1,5g (14% kokonaisrasvasta, eli rasvan laatu on hyvä)

Hiilihydraatteja 10g (27 E%)

Kuitua 4g

Suolaa 1,3g

Vinkki: Paahtopaisti nostaa annoksen energiamärää 60 kcal ja proteiinimäärää lähes 12g. Rasvan määrä ei lisäänny juuri lainkaan.

Lisää aiheesta:

Kurkkuinen gazpachoTortillasalaattiKurpitsakeittoa ja paistettuja valkopapujaPerunainen pinaattikeittoChorizo-couscous salaattiLammas-kaalikeitto
KasvissalaattiAlkuruoatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvissalaatti
  • 10.1.15:11
    Kasvisruoka

    Kikhernesalaatti

  • 06.06.202414:04
    Kanasalaatti

    Pippa Laukan rautainen lounassalaatti

  • 02.01.202012:10
    Nopeat ja helpot

    Talven paras purkkisalaatti – Pirjon helppo resepti

  • 06.07.201713:50
    Huomenta Suomi

    Tataki-salaatti eli japanilaistyylinen maalaissalaatti

  • 12.02.201408:57
    Kaalisalaatti

    Lehtikaalipaistos