Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdettu poronfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 800 g poronfileetä
  • 170 g pekonia
  • 2 rosmariininoksaa
  • 10 timjaminoksaa
  • suola
  • mustapippuria

Valmistusohje

Poista kalvot fileistä ja leikkaa lihat muutaman sentin paloiksi. Mausta palat suolalla ja pippurilla ja vuoraa yrtinoksilla. Aseta kaksi lihapalaa vastakkain ja kietaise pekoniviipaleiden sisään.

Grillaa aluksi kuumalla grillillä pinnat kiinni, miedonna sitten grillin lämpöä ja grillaa välillä käännellen noin 10 minuuttia. Pakkaa lihat folioon ja anna vetäytyä toiset 10 minuuttia. Leikkaa liha juuresten päälle ja tarjoa korvasienimuhennoksen kanssa.

Tämän päivällismenun maut tulevat suoraan Suomen luonnosta. Poronlihan riistanmaku saa arvoisensa kruunauksen metsäisestä korvasienimuhennoksesta, ja jälkiruuaksi valmistuu ihana hillakeitto.

Lisää aiheesta:

Maijan Vitello tonnatoTäytetty lammasrullaLampaankyljykset yrttivoin kanssaRapeat kylkiluutLihansyöjät: SavukasslerPikarosvopaisti kymmenelle
PoronpaistiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Poronpaisti
  • 07.01.201614:16
    Tartar

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Poronpaistikukka

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla

  • 18.02.201300:00
    Cocktail alkupalat

    Akseli Herlevin Savuporosnäcksit