Julkaistu
Omena sopii mainiosti matjessillin kaveriksi. Kokeile!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 matjesfileetä
- 2 vihreää omenaa, kuutioina
- 2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
- mustapippuria
- 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
- vastaraastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Sekoita omenakuutiot ja ranskankerma sekä puolet ruohosipulista. Pippuroi kevyesti. Laita sillit paloiteltuna vadille vuorotellen omenaseoksen kanssa. Ripottele päälle loput ruohosipulista sekä piparjuurta maun mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!