Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Omenapossu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Omenat ja sipulit sopivat täydellisesti suolaisen possun seuraksi.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 500 g porsaankylkeä viipaleina
  • 4 sipulia
  • 4 kiinteää, hapanta omenaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori omenat, poista siemenkodat ja laikkaa tasakokoisiksi viipaleiksi. Leikkaa lihaviipaleista kamara. Paista viipaleet kullanruskeiksi ja nosta ne paistinpannun kokoiselle lautaselle. Asettele omenaviipaleet lihan päälle.

2. Kuullota sipulit lihan paistinrasvassa, mutta älä ruskista. Valuta sipulihakkeluksesta rasva ja levitä hakkelus omenaviipaleille. Siirrä annokset lautaselta varovasti tyhjälle paistinpannulla. Lisää hieman vettä ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia.

3. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa höyryävän kuumien keitinperunoiden kera.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit naudan sisäpaististaNaudanpaisti juuressoseessaLuksuspyttipannuPorsaanlihaa ja linssejäLampaanpaistiviipaleet vihannessoseessaRydbergin pihvi keltuaisella
SiankylkiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Läskisipsit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattu siansivu, perunapyörykät ja punasipulimarmeladi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Glaseerattu kylkipaisti punakaalin kera