Omenakyljykset ja currymuusi

Et tarvitse välttämättä tammilankkua, mutta näyttäähän se hyvältä!

Kolmelle

  • 3 porsaankyljystä
  • 200 g pieniä herkkusieniä
  • 1 iso omena viipaleina
  • 2 annosta perunasosetta
  • 1-2 tl currya
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan. Laita ne tammilankulle tai uunivuokaan.

2. Paista sieniä ja omenasiivuja pannulla ja nosta ne kyljysten viereen.

3. Tee perunasose ja mausta se currylla. Sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita kyljysten ympärille. Gratinoi, kunnes muusi on kauniin väristä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.