Mainos
Mainos

Et tarvitse välttämättä tammilankkua, mutta näyttäähän se hyvältä!

Kolmelle

  • 3 porsaankyljystä
  • 200 g pieniä herkkusieniä
  • 1 iso omena viipaleina
  • 2 annosta perunasosetta
  • 1-2 tl currya
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan. Laita ne tammilankulle tai uunivuokaan.

2. Paista sieniä ja omenasiivuja pannulla ja nosta ne kyljysten viereen.

3. Tee perunasose ja mausta se currylla. Sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita kyljysten ympärille. Gratinoi, kunnes muusi on kauniin väristä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.