Omenakyljykset ja currymuusi
Et tarvitse välttämättä tammilankkua, mutta näyttäähän se hyvältä!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kolmelle
- 3 porsaankyljystä
- 200 g pieniä herkkusieniä
- 1 iso omena viipaleina
- 2 annosta perunasosetta
- 1-2 tl currya
- 1 munankeltuainen
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan. Laita ne tammilankulle tai uunivuokaan.
2. Paista sieniä ja omenasiivuja pannulla ja nosta ne kyljysten viereen.
3. Tee perunasose ja mausta se currylla. Sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita kyljysten ympärille. Gratinoi, kunnes muusi on kauniin väristä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan