Omenakastike vaikka mille
Tämä on hyvänmakuinen, kylmä kastike joka sopii hyvin seisovaan pöytään, sillä kastike sopii lähes mille tahansa. Se maistuu hyvältä grillatun tai paistetun lihan kera, tai lohelle tai savukalalle. Reseptin määrät voi hyvin kaksinkertaistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 dl kuutioitua omenaa
- 1 dl kuutioitua suolakurkkua
- 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
- 1 tl ranskalaista sinappia
- suolaa
- jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi omena ja suolakurkku
2. Sekoita ranskalainen sinappi, suola ja pippuri ranskankerman kanssa. Lisää omena- ja suolakurkkukuutiot.
3. Laita kastike kylmään hetkeksi ennen tarjoilua. Kastike on tarjoiltava kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan