Nopea kana-vihanneskeitto
Niin yksinkertaista, mutta niin hyvää! Voimista makua vielä nokareella helppoa aiolia: sekoita valmiiseen majoneesiin puristettu valkosipulinkynsi. Lisäksi hyvää leipää ja päivällinen on valmis.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 3 kanaliemikuutiota
- 12 dl vettä
- 2 isoa porkkanaa siivuina
- 1 iso palsternakka siivuina
- 1 lohko juuriselleriä kuutioina
- 1 fenkolikerä siivuina
- 2 valkosipulinkynttä silputtuna
- 1 laakerinlehti
- 4 maustepippuria
- 1 grillattu broileri
Valmistusohje
1 nippu persiljaa silputtuna
1. Kiehauta kanaliemi, lisää vihannekset ja mausteet. Keitä hiljaa, kunnes vihannekset ovat sopivan pehmeitä.
3. Suikaloi broilerinliha hienosti. Lisää suikaleet keittoon ja kuumenna. Ripottele pinnalle persiljasilppua ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka