Mainos

Pinaattiletut ja nokkosletut  – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!

Kokeile perinteisiä pinaattilettuja tai terveellisiä nokkoslettuja! Muista kerätä nokkoset puhtaalta paikalta. Huuhdo ja kiehauta lehdet ennen käyttöä.

Ainekset

  • 2 munaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl öljyä
  • ½-1 tl suolaa
  • 150 g pakastepinaattia TAI 2 dl tuorettapinaattia TAI 2 dl kiehautettuja, hienonnettuja nokkosia

Valmistusohje

Pinaattiletut ja nokkosletut valmistuvat näin:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää joukkoon puolet maidosta ja sitten jauhot.
  3. Lisää sitten loput maidosta, pinaatit tai hienonnetut nokkoset, suola ja öljy.
  4. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  5. Paista taikinasta paistinpannulla lettuja.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja