Julkaistu
Resepti: Nicolas Thieulon
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl couscousia
- 1 prk herneitä
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- 1 puntti tuoretta minttua
- sitruunamehua
- suolaa
- valkopippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko paprika, sipuli, tomaatit ja minttu pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja valkopippurilla. Laita jääkaappiin jäähtymään, jotta maut tasoittuvat. Tarkista maku ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!