Nektariini-parmankinkkusalaatti
Julkaistu
Kuumana kesäpäivänä et ehkä jaksa syödä juuri enempää kuin tuoreita vihanneksia ja paperinohuita leikkeleitä.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 400 g parmankinkkua
- 5 dl erilaisia salaatinlehtiä
- 2 nektariinia
- 1 dl granaattiomenan siemeniä
- 1 rasia herneenversoja
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Jaa kinkkuviipaleet puoliksi, huuhdo salaatinlehdet, lohko nektariinit. Halkaise granaattiomena ja kaavi esiin siemenet.
2. Aseta salaatinlehdet kulhoon. Sekoita öljy, sitruunamehu, sinappi, suola ja pippuri, pirskota kastike salaatinlehdille.
3. Asettele päälle kinkkua, nektariineja ja granaattiomenan siemeniä. Koristele herneenversoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan