Nektariini-parmankinkkusalaatti

Kuumana kesäpäivänä et ehkä jaksa syödä juuri enempää kuin tuoreita vihanneksia ja paperinohuita leikkeleitä.

Neljälle

  • 400 g parmankinkkua
  • 5 dl erilaisia salaatinlehtiä
  • 2 nektariinia
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä
  • 1 rasia herneenversoja

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl puristettua sitruunamehua
  • 1 tl dijonsinappia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Jaa kinkkuviipaleet puoliksi, huuhdo salaatinlehdet, lohko nektariinit. Halkaise granaattiomena ja kaavi esiin siemenet.

2. Aseta salaatinlehdet kulhoon. Sekoita öljy, sitruunamehu, sinappi, suola ja pippuri, pirskota kastike salaatinlehdille.

3. Asettele päälle kinkkua, nektariineja ja granaattiomenan siemeniä. Koristele herneenversoilla.

Parhaat ruokaohjelmat