Naudanpaisti tomaattikastikkeessa
Julkaistu
Tämän mureampaa lihaa saa etsiä. Naudan etuselkää saa yleensä melko edullisesti ja kun sen keittää tomaatin ja kuivattujen yrttien kanssa liha saa runsaana maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1,5 kg naudan etuselkää palana
- oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa ja pippuria
- 2 purkkia tomaattimurskaa
- 1 dl tomaattipyreetä
- 3 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- 1 tl timjamia
- 1 laakerinlehti
- muutama persiljanoksa
Valmistusohje
1. Hiero lihapala suolalla ja pippurilla. Ruskista se kauttaaltaan voissa pannulla.
2. Siirrä paisti pataan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljaa kansi hieman raollaan, kunnes liha on mureaa, 2-3 tuntia
3. Viipaloi hieman jäähtynyt liha ja tarjoile nuudeleitten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa