Mainos
Mainos

Tämän mureampaa lihaa saa etsiä. Naudan etuselkää saa yleensä melko edullisesti ja kun sen keittää tomaatin ja kuivattujen yrttien kanssa liha saa runsaana maun.

Kuudelle

  • 1,5 kg naudan etuselkää palana
  • oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 purkkia tomaattimurskaa
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 3 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • muutama persiljanoksa

Valmistusohje

1. Hiero lihapala suolalla ja pippurilla. Ruskista se kauttaaltaan voissa pannulla.

2. Siirrä paisti pataan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljaa kansi hieman raollaan, kunnes liha on mureaa, 2-3 tuntia

3. Viipaloi hieman jäähtynyt liha ja tarjoile nuudeleitten kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.