Naudanpaisti tomaattikastikkeessa
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5676886/landscape16_9/515/290/c282c74865e0ed7d08e227e3e9baeb28/os/903027-3123.jpg)
Julkaistu
Tämän mureampaa lihaa saa etsiä. Naudan etuselkää saa yleensä melko edullisesti ja kun sen keittää tomaatin ja kuivattujen yrttien kanssa liha saa runsaana maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1,5 kg naudan etuselkää palana
- oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa ja pippuria
- 2 purkkia tomaattimurskaa
- 1 dl tomaattipyreetä
- 3 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- 1 tl timjamia
- 1 laakerinlehti
- muutama persiljanoksa
Valmistusohje
1. Hiero lihapala suolalla ja pippurilla. Ruskista se kauttaaltaan voissa pannulla.
2. Siirrä paisti pataan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljaa kansi hieman raollaan, kunnes liha on mureaa, 2-3 tuntia
3. Viipaloi hieman jäähtynyt liha ja tarjoile nuudeleitten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka