Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Naudan marmorifilee Tataki

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Akselin vieraana tänään Satomi Sugimoto. Satomi kokkaa naudanfileetä japanilaisella twistillä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 600 g naudan marmorifileetä leikattuna neljäksi pihviksi
  • suolaa
  • pippuria

Salaatti

  • 1 porkkana
  • 1 pkt Mizuna- salaattia
  • 1 punajuuri
  • 1 rasia sokeriherneitä
  • 1 vihreä salaatti

Kastike

  • 2 valkosipulin kynttä raastettuna
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna
  • 2 dl soijakastiketta
  • ½ dl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria

Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla öljyssä minuutti molemmilta puolilta.

Anna vetäytyä viisi minuuttia ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Pilko salaattiainekset sopivan kokoisiksi ja yhdistä keskenään. Punajuurta voi ryöpätä tarvittaessa.

Lämmitä kattilassa kaikki kastike aineet kunnes sokeri sulaa, älä kiehauta. Jäähdytä jääkaapissa.

Lisää aiheesta:

Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"Chili-minestronekeittoLänsirannikon salaattiOmenakyljykset inkiväärilläNaudanpaisti tomaattikastikkeessaMarmorifilee Tataki
JapanilaistaKananmunatonMakujaLaktoositonAkseli HerleviGoGreenVideoreseptit
Pääruoat
Liharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Japanilaista
  • 18.08.202407:00
    Risotto

    Japanilainen risotto eli takikomi gohan

  • 06.07.201713:50
    Huomenta Suomi

    Tataki-salaatti eli japanilaistyylinen maalaissalaatti

  • 18.02.201300:00
    Sushi

    Sushiriisi

  • 18.02.201300:00
    Sushi

    Lohinigirit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raakaa kalaa sisilialaiseen tapaan