Julkaistu
Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g valmiita pikkuporkkanoita
- rakuunaa
Balsamicosiirappi
- 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
- 1 dl omenamehua
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- siirappia
Valmistusohje
Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.
Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.
Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!