Naposteluporkkanat balsamicosiirapin kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5648502/landscape16_9/515/290/15d89b65caf51aa059b79cb692bfddc9/JP/napostelu-7972.jpg)
Julkaistu
Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g valmiita pikkuporkkanoita
- rakuunaa
Balsamicosiirappi
- 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
- 1 dl omenamehua
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- siirappia
Valmistusohje
Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.
Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.
Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka