Naposteluporkkanat balsamicosiirapin kera

Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.

Ainekset

  • 250 g valmiita pikkuporkkanoita
  • rakuunaa

Balsamicosiirappi

  • 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 1 dl omenamehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • siirappia

Valmistusohje

Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.

Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja