Mureketäytteiset paprikat tomaattikastikkeessa
Julkaistu
Erinomainen arkiruoka ja miksei ystävien kesken illanistujaisiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 paprikaa
- 300 g sekajauhelihaa
- 1 tl korianterijauhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl keitettyä riisiä
- lihalientä tai vettä
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Tomaattikastike
- 1 purkki tomaattikeittoa
- 1,5 dl vettä
- tabascoa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mureketaikinan ainekset, paitsi juustoraaste. Lisää sen verran lihalientä, että seos on melko löysää.
2. Leikkaa paprikoista hatut ja poista siemenet. Täytä ne murekeseoksella ja ripota päälle juustoraastetta. Kaada 1 dl vettä uunivuokaan ja pane paprikat siihen. Paista kypsiksi uunin keskiosassa noin 40 minuuttia.
3. Kuumenna keitto, ohenna vedellä ja mausta. Tarjoile kastikkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka