Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Munanpuolikkaat katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on maukasta ja erilaista. Omenan ja lehtisellerin avulla kananmunista ja katkaravuista tulee raikas ja rapea ruokalaji.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kuudelle

  • 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 omena
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 2-3 rkl majoneesia
  • ruohosipulia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja laita muutama sivuun koristelua varten. Hienonna loput katkaravut pienemmiksi paloiksi. Kuori omena, paloittele omena ja selleri pieniksi paloiksi. Sekoita katkaravut, omena ja selleri kulhossa.

2. Hienonna ruohosipuli, säästä muutama kokonainen koristeluun. Sekoita majoneesi, sitruunamehu, ruohosipuli, suola ja pippuri. Lisää rapuseos. Täytteen voi valmistella hyvissä ajoin.

3. Kuori ja halkaise munat, koristele rapuseoksella. Asettele päälle kokonainen katkarapu. Koristele ruohosipulilla.

Lisää aiheesta:

Lohitartar avokadon keraKatkarapu- ja scampivartaatTaskurapuja vihannestäytteelläKatkarapukeitto sellerilläKatkaraputahna munalla, punasipulilla ja mädilläAvokadot oliivi-katkaraputäytteellä
Täytetyt munanpuolikkaatGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt munanpuolikkaat
  • 30.05.201407:53
    Päivän resepti

    Täytetyt munanpuolikkaat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paholaisen munat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Munanpuolikkaat katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kaviaarimunat

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Munat riisipedillä ja currykastike