Munanpuolikkaat katkaravuilla
Tämä on maukasta ja erilaista. Omenan ja lehtisellerin avulla kananmunista ja katkaravuista tulee raikas ja rapea ruokalaji.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 omena
- 1 lehtisellerin varsi
- 1 rkl sitruunamehua
- 500 g kuorellisia katkarapuja
- 2-3 rkl majoneesia
- ruohosipulia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut ja laita muutama sivuun koristelua varten. Hienonna loput katkaravut pienemmiksi paloiksi. Kuori omena, paloittele omena ja selleri pieniksi paloiksi. Sekoita katkaravut, omena ja selleri kulhossa.
2. Hienonna ruohosipuli, säästä muutama kokonainen koristeluun. Sekoita majoneesi, sitruunamehu, ruohosipuli, suola ja pippuri. Lisää rapuseos. Täytteen voi valmistella hyvissä ajoin.
3. Kuori ja halkaise munat, koristele rapuseoksella. Asettele päälle kokonainen katkarapu. Koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti