Munalettuhässäkät ja lohiceviche
Resepti: Nicolas Thieulon
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 8 kanamunaa
- 1 punasipuli
- 100 g herkkusieniä
- voita
- parmesaanilastuja
- 2 kuutioitua tomaattia
- 500 g lohta
- 3 limetin mehu
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Leikkaa lohi tasapohjaiseen kulhoon pieniksi kuutioiksi. Lisää limetin mehu, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Laita kulho jääkaappiin (limettimehu happo kypsyttää lohikuutiot). Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja sienet ohuiksi siivuiksi. Kuullota sipuli pannussa pehmeäksi. Paista sienet rapeiksi.
Riko munat isoon kulhoon ja sekoita. Lämmitä voi blini- tai minilettupannussa ja paista munista lettuja. Rakenna miniletuista hampurilaista laittamalla jokaiseen väliin punasipulia, herkkusieniä, kuutioitua tomaattia, parmesaanilastuja, suolaa ja pippuria. Tarjoile lohicevichen ja leivän kanssa. Täydellinen aamiainen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka