Mummon kurkut tillillä

Ainekset

  • 2 kurkkua
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • väkiviinaetikkaa
  • tilliä

Valmistusohje

Kuori kurkut ja leikkaa noin 3 mm viipaleiksi. Laita muovirasiaan, jossa on tiukka kansi. Heitä kurkkujen perään sokeri, suola ja hulaus etikkaa. Laita purkin kansi kiinni ja ravistele. Tarkista että maku on kohdallaan ja korjaa tarvittaessa. Laita kurkkujen sekaan vielä tillisilppua ja nosta purkki jääkaappiin viilentymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!