Mokkapirtelö, Mansikkasmoothie ja jäätelösooda
Julkaistu
Valmista mokkapirtelöä jälkiruuaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Mokkapirtelö
- 3 dl vaniljajäätelöä
- 1 rkl vahvaa pikakahvijauhetta
- 2 dl kahvikermaa
- 4 cl tummaa rommia
- 2 cm pala vaniljatankoa
Mansikkasmoothie
- 3 dl mansikoita (puolet jäisiä)
- 1 dl maitorahkaa
- 4 cl sitruslikööriä
- 3 dl Fantaa
Jäätelösooda
- 2 dl jäätelöä
- 2 dl Fantaa
Valmistusohje
Liuota kahvijauhe rommiin ja kumoa kaikki ainekset blenderiin. Vatkaa täydellä teholla pirtelö kuohkeaksi.
Kaada ainekset limua lukuun ottamatta blenderin kulhoon. Sekoita täydellä teholla sileäksi ja kaada Fanta juoman sekaan tehosekoittimen yhä pyöriessä. Kaada kuohkea juoma pitkään olutlasiin.
Lusikoi jäätelö pitkään lasiin ja kaada limu päälle. Juo heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan