Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Mustikka-jogurttijäätelö, Samun resepti

Julkaistu 08.04.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden yhdeksännen jakson resepti.

Ainekset

  • 1 prk keittiön kreikkalaista jogurttia
  • 2 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl pensasmustikoita
  • 2 dl vadelmia
  • 2 dl tummaa suklaata
  • 1 dl keittiön kuohukermaa
  • 10 g vehnäjauhoja
  • 90 g vettä
  • ½ sitruunan mehu
  • sormisuolaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

JOGURTTIJÄÄTELÖ: Kaada jogurtti kulhoon, mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Laita jäätelökoneeseen tunnin ohjelmalla. Soseuta mustikat sauvasekoittimella, paseeraa siivilän läpi ja lisää jäätelömassaan.

VADELMAMELBA: soseuta vadelmat sauvasekoittimella, paseeraa siivilällä siemenet pois. Lisää tomusokeri sekä sitruunamehu. Tarkista maku ja tasapainota tarvittaessa.

SUKLAAGANACHE: Sulata suklaa vesihauteessa. Kun suklaa on sulanut, lisää kerma koko ajan vatkaten ja lisää voi. Kun seos on jäähtynyt, lisää hyppysellinen sormisuolaa.

TUILE: Sekoita vesi ja vehnäjauhot. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jauho-vesiseos. Anna paistua ruskeaksi pitsiksi.

Kasaa annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Chili-suklaafondant, mangosorbet ja mango-minttusalaatti, Valtterin reseptiMasterChef Suomi: Mustikkakompotti, kanelibasilikajäätelöä ja mustikkapitsi, Darinan reseptiMasterChef Suomi: Omenablondie, Josen reseptiMasterChef: Punaherukkaa – Punainen joukkueMasterChef: Karibian unelma – Teemu V:n reseptiMasterChef: Mansikka-zabaglione – Joonaksen resepti
MasterChef-reseptitMasterChefJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti