Mintuntuoksuinen melonadi

Melonadi on suorastaan virkistävämpää kuin limonadi. Voit käyttää tähän galia- tai ogenmelonia.

Neljälle

  • 500 g vihreää melonia
  • 4 rkl sokeria
  • 1,5 dl vettä
  • n. 5 rkl sitruunamehua
  • ½ dl tuoreita mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Kuori meloni ja raaputa pois siemenet. Leikkaa meloni isohkoiksi paloiksi. Laita meloni, sokeri, vesi, sitruunamehu ja mintunlehdet mikseriin. Pyöritä kovimmalla nopeudella sileäksi seokseksi.

2. Pane melonadi jääkaappiin 1-2 tunniksi ennen tarjoilua, niin että siitä tulee oikein kylmää. Piknikille otat melonadin mukaan jäähdytetyssä termospullossa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja