Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Minttumarinoidut piknikvartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kanaa, melonia ja mansikkaa - kesän paras trio. Vartaat pakkaat kätevästi mukaan aurinkoiselle piknikille tai valmistat mökkireissulle valmiiksi mukaan.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 12 kpl

Ainekset

  • 400 g broilerin rintafileetä

Marinadi

  • 1 limetti
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • 2 1/2 dl turkkilaista/kreikkalaista jogurttia
  • 1/2 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl jauhettua paprikaa
  • noin 1 tl suolaa
  • 1 rkl (pippurilla maustettua) punaviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

  • 1 hunajameloni
  • 12 mansikkaa

Valmistusohje

Paloittele broilerinfileet sopiviksi varraspaloiksi. Pese ja raasta limetin kuori ja purista mehu kulhoon. Hienonna joukkoon minttu. Lisää loput ainekset ja sekoita.

Marinoi broileripaloja jogurttikastikkeessa noin tunnin ajan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta broilerinpalat marinadista leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä noin 25 minuuttia, kunnes ovat kypsiä. Anna jäähtyä.

Ota melonista palloja meloniraudalla tai kuutioi meloni. Puhdista (ja puolita) mansikat. Pujota coctailtikkuihin vuorotellen broileria, melonia ja mansikoita.

Lisää aiheesta:

Melonisalaattia ja vuohenjuustoaVärikäs joulusalaattiPinaattia jogurtissaThai-maustetut kalkkunavartaatEntrecôte snacksJääkylmä minttu-jogurttikeitto
KanavartaatKevytKananmunatonGluteenitonHuomenta SuomiKeventäjätVideoreseptitLisäkeruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kanavartaita munakoisomarinadissa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Minttumarinoidut piknikvartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurtissa marinoidut broilerivartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kanavartaat, sahramiriisiä ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Varrasbroileri