Melonisalaattia ja vuohenjuustoa

Tämä on herkullinen lisuke, joka sopii mainiosti grilliruoan kera.

Neljälle

  • 800 g hunajamelonia
  • 800 g vesimelonia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl limemehua
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • ½ tl kuivattua minttua
  • 50 g vuohenjuustoa

Leipäkrutongit

  • 4 viipaletta päivän vanhaa, vaaleaa leipää
  • 30 g voita
  • hiutalesuolaa

Valmistusohje

1. Krutongit: Paloittele leivät 2x2 cm kuutioiksi. Paista ne voissa keskilämmöllä kullanruskeiksi ja rapeiksi, ripottele päälle hiutalesuolaa.

2. Halkaise hunajameloni ja poista siemenet. Poista vesimelonista siemenet. Ota meloneista pieniä palloja palloraudalla ja laita ne kulhoon.

3. Sekoita öljy, limemehu, suola, pippuri ja minttu ja kaada kastike melonikuulien päälle. Ripottele päälle krutonkeja ja höylää päälle vuohenjuustoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja