Meloni-fetasalaatti
Helppo ja raikas salaatti sopii täydellisesti kuuman kesäpäivän piknikille tai grilliruoan lisukkeeksi. Fetajuusto tuo salaattiin suolaisuutta ja pippurit pirteyttä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- puolikas hunajameloni
- puolikas cantaloupe
- neljäsosa vesimelonia
- 200 g fetajuustoa
- 1 rkl roseepippureita
- 2 rkl ruohosipulia
Valmistusohje
Poista meloneista siemenet ja kuoret. Kuutioi hedelmäliha ja sekoita kuutioit tarjoilukulhoon.
Riko roseepippurit kämmenessäsi ja sekoita melonikuutioihin.
Kuutioi tai murusta fetajuusto salaattiin ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan