Mausteista jogurttibroileria
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5661798/landscape16_9/515/290/84adfefb33ed04aa39da1531ca233125/rD/714416-8720.jpg)
Julkaistu
Pannulla helposti ja nopeasti paistuvat broilerinfileet saavat eksoottisen säväyksen turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja korianterista. Pirteä herkku tarjoillaan vuodenaikaan sopivasti varhaiskaali-riisipaistoksen kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 1 tl juustokuminaa
- 2 tl curryjauhetta
- 0,5 tl chilijauhetta
- tuoretta korianteria
- 1 sitruuna
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Sekoita jogurttiin kaikki mausteet ja lisää mukaan hienonnettua korianteria sekä sitruunan mehu.
Paista broilerinrintoihin väri pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.
Lisää jogurtti pannulle ja hauduta broilerit kypsiksi miedolla lämmöllä.
Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka