Mausteista jogurttibroileria

Pannulla helposti ja nopeasti paistuvat broilerinfileet saavat eksoottisen säväyksen turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja korianterista. Pirteä herkku tarjoillaan vuodenaikaan sopivasti varhaiskaali-riisipaistoksen kanssa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tl curryjauhetta
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • tuoretta korianteria
  • 1 sitruuna
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Sekoita jogurttiin kaikki mausteet ja lisää mukaan hienonnettua korianteria sekä sitruunan mehu.

Paista broilerinrintoihin väri pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.

Lisää jogurtti pannulle ja hauduta broilerit kypsiksi miedolla lämmöllä.

Tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja