Mainos
Mainos

Perunasalaatti kermaviilikastikkeella sopii hienosti savustetulle, kylmälle lihalle ohuina viipaleina.

Neljälle

  • n. 10 keitettyä kuoriperunaa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 dl chilikastiketta tai ketsuppia
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 nippu retiisejä, viipaleina
  • persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori perunat, lohko pieniksi paloiksi.

2. Sekoita perunat ja sipuli kulhossa.

3. Sekoita kermaviili ja chilikastike/ketsuppi ja kaada kulhoon.

4. Koristele retiisillä ja persiljalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.