Matjessilliä ja kuumaa voita
Matjessilli ei välttämättä kaipaa kaverikseen ainaista kermaviilikastiketta. Kokeile vaihteeksi kuumaa, ruskistettua voita kylmän sillifileen päälle: yllätyt iloisesti. Alkuruoaksi riittää yksi filee henkeä kohti, pääruoaksi tarvitaan kaksi fileetä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 hengelle
- 4 hienoa matjessillifileetä
- 1 punasipuli
- 1 nippu tilliä ja ruohosipulia
- 4 rkl voita
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna ruohosipuli ja tillinlatvat, varret jätät perunoiden keitinveteen. Valuta fileet hyvin ja aseta ne lautasille.
2. Ruskista voi kullanruskeaksi paistinpannussa keskilämmöllä, älä polta! Kaada kuuma voi fileille, koristele punasipulilla, ruohosipulilla ja tillillä. Tarjoile heti vastakeitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan