Matjessilliä ja kuumaa voita

Matjessilli ei välttämättä kaipaa kaverikseen ainaista kermaviilikastiketta. Kokeile vaihteeksi kuumaa, ruskistettua voita kylmän sillifileen päälle: yllätyt iloisesti. Alkuruoaksi riittää yksi filee henkeä kohti, pääruoaksi tarvitaan kaksi fileetä.

4 hengelle

  • 4 hienoa matjessillifileetä
  • 1 punasipuli
  • 1 nippu tilliä ja ruohosipulia
  • 4 rkl voita

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna ruohosipuli ja tillinlatvat, varret jätät perunoiden keitinveteen. Valuta fileet hyvin ja aseta ne lautasille.

2. Ruskista voi kullanruskeaksi paistinpannussa keskilämmöllä, älä polta! Kaada kuuma voi fileille, koristele punasipulilla, ruohosipulilla ja tillillä. Tarjoile heti vastakeitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat