Matjesfileetä kananmunan, sipulin ja tillin kera
Julkaistu
Lyömätöntä!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 rasiaa matjesfileitä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 punasipulia
- 1 nippu tilliä
- 50 g voita tai margariinia
- 700 g keitettyjä perunoita
Valmistusohje
1. Asettele sillit vadille. Hienonna munat, sipulit ja tilli ja asettele ne kalan ympärille.
2. Kuumenna voi ja kaada se tirisevänä sillivadille. Tarjoile heti kun voi vielä on kuumaa. Uudet perunat, näkkileipä ja juusto ovat hyviä lisukkeita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan