Mäti-katkarapupasta
Julkaistu
Tämä erittäin juhlava ruoka valmistu helposti ja nopeasti. Lisäksi se sopii mainiosti myös vieraille tarjottavaksi. Tarjoa lisänä rapeakuorista valkosipulileipää.
4 annosta
- 500 g tuorepastaa
- 4 dl kuorittuja katkarapuja
- 1 prk punaista mätiä
- 1 punasipuli
- 1 prk kevytranskankermaa
- 3 dl ruokakermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Hienonna punasipuli. Kiehauta ranskankerma ja ruokakerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon punasipuli, mäti ja katkaravut.
3. Sekoita juuri keitetty pasta kastikkeeseen. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti