Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Aasialainen tartar – Sirin resepti

Julkaistu 22.02.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 100 g naudan sisäfilee 100g
  • yksi lime
  • 50 g voita
  • puolikas chili
  • puolikas varsi kevätsipulia
  • kananmunan keltuainen
  • korianteria pari vartta
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa maun mukaan

Valmistusohje

Pilko liha hyvin pieniksi kuutioiksi. Laita maustumaan limen mehun, pilkotun korianterin ja suolan sekaan, sekoita.

Sulata voi, lisää öljy, pilkottu chili ja kevätsipuli. Voiliemi jääkaappiin viilenemään.

Ota puolikas limen kuori (ei valkoista osaa) ja laita pannulle öljyn sekaan rapeutumaan. Erottele keltuainen valkuaisesta.

Kokoa liha pyörän muotin sisälle lautaselle.

Ota voichilikevätsipuliseos kaapista ja kaada sopivasti tartarin keskelle.

Lisää keltuainen tartarin päälle ja rapeat limen kuoret keltuaisen päälle.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Porsaan kassleria tomaatti-pähkinäkastikkeella, Jounin reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Sardelli-sipulirisotto – Teemu I:n reseptiMasterChef: Tartarpihvi – Santun reseptiMasterChef: Tartar ja palsternakkasipsi – Ollin reseptiMasterChef: Klassinen ulkofile tartar – Joonaksen resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti