Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Tartarpihvi – Santun resepti

Julkaistu 22.02.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 100 g naudan sisäpaisti
  • 2 kpl kananmunan keltuainen
  • 30 cl valkoviinietikka
  • 20 cl soijakastike
  • 1 tl dijonsinappi
  • 15 g suolakurkku
  • ¼ shalottisipuli
  • 1 dl rapsiöljy
  • ruohosipuli ja timjami koristeluun
  • runsas ripaus suolaa
  • vähän pippuria

Valmistusohje

Leikkaa sisäpaisti n. 0,5 cm kuutioiksi. Laita kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kulhoon korkillinen valkoviinietikkaa, soija sekä dijoninsinappi ja sekoita. Laita kylmään vetäytymään.

Valmista majoneesi yhdestä keltuaisesta, rapsiöljystä ja etikasta. Mausta suolalla.

Pilko shalottisipuli ja suolakurkku mahdollisimman hienoksi. Lisää tartar-massaan juuri ennen tarjoilua.

Asettele tartar-massa pihviksi lautaselle. Asettele keltuainen pihvin päälle. Koristele timjamilla, ruohosipulilla ja majoneesilla.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Klassinen tartar– Tiian reseptiMasterChef: Klassinen ulkofile tartar – Joonaksen reseptiMasterChef: Tartarpihvi – Ellan reseptiMasterChef: Tartar – Petra V:n reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n reseptiPippuripihvi
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti