Marinoitu punasipuli

Ainekset

  • 2 punasipulia
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • hieman suolaa
  • 2 dl rypsi- tai oliiviöljyä
  • tuoretta ruohosipulia

Valmistusohje

Hienonna punasipuli. Kiehauta etikka, sokeri ja suola kattilassa. Kaada punasipulin päälle ja sekoita. Lisää mukaan öljy ja hienonnettua ruohosipulia. Anna marinoitua vähintään kolme tuntia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!