Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Hyvät raaka-aineet toimivat yksinkertaisesti valmistettuna. Maukas porsaanfilee ja grillissä tirisevät perunat istuvat hyvin kesäiseen ruokapöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 700 g porsaan sisäfileetä
- 4 valkosipulinkynttä
- nippu timjamia
- 4 rkl punaviinietikkaa
- 4 rkl öljyä
- suolaa
Valmistusohje
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin halkaistuja valkosipulinkynsiä ja timjaminoksia.
Sivele lihan pintaa viinietikalla ja anna marinoitua tiiviissä astiassa ainakin tunnin verran.
Sivele pintaan öljyä juuri ennen grillausta ja mausta liha suolalla. Nosta kuumaan grilliin ja laske lämpöä kun kaikki pinnat ovat saaneet hiukan väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje