Anu Harkki tekee Koton nettiekstrassa marinoituja oliiveja. Katso Anun vinkit ja tarjoa näitä herkkupaloja pikkujouluväelle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Oliiveja
- Sesamöljyä
- Oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- Tuoretta chiliä 1kpl
- Valkosipulia 3-4 kynttä
Valmistusohje
Voit tehdä marinoidut oliivit jo edellisenä päivänä valmiiksi, ja laittaa koko komeuden jääkaappiin maustumaan vuorokaudeksi. Lisävinkit tarjoiluihin täällä:
1. Leikkaa chili ja poista siemenet. Kuori, murskaa ja pilko valkosipulit.
2. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja lisää oliivit. Anna maustua vuorokausi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!