Mainos
Mainos

Anu Harkki tekee Koton nettiekstrassa marinoituja oliiveja. Katso Anun vinkit ja tarjoa näitä herkkupaloja pikkujouluväelle.

Ainekset

  • Oliiveja
  • Sesamöljyä
  • Oliiviöljyä
  • 1 limetin mehu
  • Tuoretta chiliä 1kpl
  • Valkosipulia 3-4 kynttä

Valmistusohje

Voit tehdä marinoidut oliivit jo edellisenä päivänä valmiiksi, ja laittaa koko komeuden jääkaappiin maustumaan vuorokaudeksi. Lisävinkit tarjoiluihin täällä:

1. Leikkaa chili ja poista siemenet. Kuori, murskaa ja pilko valkosipulit.

2. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja lisää oliivit. Anna maustua vuorokausi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.