Marinoidut oliivit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678070/landscape16_9/515/290/6a18bdb14977bfcea11b76afbbc49649/nI/rmoliivit-7965.jpg)
Julkaistu
Kuka enää ostaa oliiveja, kun kotikeittiössäkin saa aikaan upeita gourmetherkkuja?
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g vihreitä ja mustia oliiveja
- 1 punasipuli
- tuoretta lehtipersiljaa (tai tavallista)
- 1 dl Lanfranchi oliiviöljyä
- 2–3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
- 2 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, peitä se kelmulla ja anna tekeytyä mielellään yön yli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka