Marinoidut oliivit

Kuka enää ostaa oliiveja, kun kotikeittiössäkin saa aikaan upeita gourmetherkkuja?

Ainekset

  • 200 g vihreitä ja mustia oliiveja
  • 1 punasipuli
  • tuoretta lehtipersiljaa (tai tavallista)
  • 1 dl Lanfranchi oliiviöljyä
  • 2–3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, peitä se kelmulla ja anna tekeytyä mielellään yön yli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!