Julkaistu
Kuka enää ostaa oliiveja, kun kotikeittiössäkin saa aikaan upeita gourmetherkkuja?
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g vihreitä ja mustia oliiveja
- 1 punasipuli
- tuoretta lehtipersiljaa (tai tavallista)
- 1 dl Lanfranchi oliiviöljyä
- 2–3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
- 2 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, peitä se kelmulla ja anna tekeytyä mielellään yön yli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.