Marinoidut oliivit

Kuka enää ostaa oliiveja, kun kotikeittiössäkin saa aikaan upeita gourmetherkkuja?

Ainekset

  • 200 g vihreitä ja mustia oliiveja
  • 1 punasipuli
  • tuoretta lehtipersiljaa (tai tavallista)
  • 1 dl Lanfranchi oliiviöljyä
  • 2–3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja persilja. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, peitä se kelmulla ja anna tekeytyä mielellään yön yli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.