Marinoidut matjesfileet

Tämä on ihanaa ruokaa juhannukseksi ja kaikkiin kesän juhliin! Valmista mielellään iso erä tätä maukasta matjessilliä, se säilyy jopa viikon jääkaapissa. Tarjoile uusien perunoiden ja kylmän kermaviilinokareen kera.

Neljälle-kuudelle

  • 2 rasiaa matjessillifileitä
  • 1 pieni purjo, suikaloituna

Marinadi

  • ½ dl tomaattimehua
  • 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 2 rkl fariinisokeria

Valmistusohje

1. Laita hyvin valutetut ja paloitellut matjesfileet vadille purjosuikaleiden kera.

2. Asettele vadin reunoille purjokranssi.

3. Sekoita marinadin ainekset, sekoita huolellisesti. Kaada marinadi sillille.

4. Anna vetäytyä vähintään 2-3 tuntia, mielellään pidempään, ennen kuin tarjoilet sillin vastakeitettyjen perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.