Marinoidut matjesfileet
Tämä on ihanaa ruokaa juhannukseksi ja kaikkiin kesän juhliin! Valmista mielellään iso erä tätä maukasta matjessilliä, se säilyy jopa viikon jääkaapissa. Tarjoile uusien perunoiden ja kylmän kermaviilinokareen kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-kuudelle
- 2 rasiaa matjessillifileitä
- 1 pieni purjo, suikaloituna
Marinadi
- ½ dl tomaattimehua
- 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
- 2 rkl ruokaöljyä
- 2 rkl fariinisokeria
Valmistusohje
1. Laita hyvin valutetut ja paloitellut matjesfileet vadille purjosuikaleiden kera.
2. Asettele vadin reunoille purjokranssi.
3. Sekoita marinadin ainekset, sekoita huolellisesti. Kaada marinadi sillille.
4. Anna vetäytyä vähintään 2-3 tuntia, mielellään pidempään, ennen kuin tarjoilet sillin vastakeitettyjen perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa