Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marinoidut matjesfileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle-kuudelle

  • 2 rasiaa matjessillifileitä
  • 1 pieni purjo, suikaloituna

Marinadi

  • ½ dl tomaattimehua
  • 2 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 2 rkl fariinisokeria

Valmistusohje

1. Laita hyvin valutetut ja paloitellut matjesfileet vadille purjosuikaleiden kera.

2. Asettele vadin reunoille purjokranssi.

3. Sekoita marinadin ainekset, sekoita huolellisesti. Kaada marinadi sillille.

4. Anna vetäytyä vähintään 2-3 tuntia, mielellään pidempään, ennen kuin tarjoilet sillin vastakeitettyjen perunoiden kera.

Lisää aiheesta:

KesälounasMatjesfileetä kananmunan, sipulin ja tillin keraMarinoidut savusilakat purjollaMatjessilli ContinentalSillicocktailMatjessilliä ja kuumaa voita
MatjessilliAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonLisäkeruoatKalaruoka

Tämä on ihanaa ruokaa juhannukseksi ja kaikkiin kesän juhliin! Valmista mielellään iso erä tätä maukasta matjessilliä, se säilyy jopa viikon jääkaapissa. Tarjoile uusien perunoiden ja kylmän kermaviilinokareen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli
  • 10.12.202410:07
    Jouluruoka

    Sillikaviaari

  • 09.12.202413:05
    Jouluruoka

    Valkosipulisilakat, sinappisilakat ja ranskalainen sinappisilli

  • 19.06.202414:33
    Juhannus

    Bella Tablen smetanasilli

  • 11.06.202112:40
    Hans Välimäki

    Anopin silli – silliohje, jota Hans Välimäki ylistää

  • 11.06.202112:29
    Juhannus

    Gubbröra – sillikaviaari Hans Välimäen ohjeella