Marinoidut kanavartaat

Tähän kesäiseen menuun kuuluvat olennaisena osana herkullisessa marinadissa pyöräytetyt kanavartaat, oliivit ja herkkusienet.

Ainekset

  • 2 broilerinrintaa
  • 8 basilikanlehteä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tuoretta chiliä
  • suolaa
  • varrastikkuja
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Satsista riittää isompaankin nälkään, sillä näiden grillimaistiaisten lisäksi tarjolla on myös valkosipulista porsaan kassleria pastan kera.

Leikkaa broilerinliha suuriksi kuutioiksi ja purista niiden päälle sitruunamehua. Mausta suolalla, basilikalla ja tuoreella chilillä. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia, sivele öljyllä ja pistele lihat vartaisiin. Grillaa vartaat kypsiksi juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!