Marinoidut kanavartaat

Tähän kesäiseen menuun kuuluvat olennaisena osana herkullisessa marinadissa pyöräytetyt kanavartaat, oliivit ja herkkusienet.

Ainekset

  • 2 broilerinrintaa
  • 8 basilikanlehteä
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tuoretta chiliä
  • suolaa
  • varrastikkuja
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Satsista riittää isompaankin nälkään, sillä näiden grillimaistiaisten lisäksi tarjolla on myös valkosipulista porsaan kassleria pastan kera.

Leikkaa broilerinliha suuriksi kuutioiksi ja purista niiden päälle sitruunamehua. Mausta suolalla, basilikalla ja tuoreella chilillä. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia, sivele öljyllä ja pistele lihat vartaisiin. Grillaa vartaat kypsiksi juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.