Mansikkasalaatti
Keskikesän kotimaiset mansikat maistuvat raikkaassa salaatissa, joka sopii nautittavaksi kaikkien grilliherkkujen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- mansikoita
- erilaisia salaatteja
- avokadoa
- oliiveja
- mozzarellaa
- basilikaa
- kurpitsansiemeniä
- suolaa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Poista mansikoista kannat ja halkaise suurimmat mansikat. Huuhtele salaatti jääkylmällä vedellä ja kuivaa.Kuori ja siivuta avokado. Pilko mozzarella.
Revi salaatinlehdet tarjoilukulhoon, lisää mansikat, avokado ja mozzarella. Revi salaattiin runsaasti basilikanlehtiä.
Lisää oliivit ja mausta salaatti suolalla ja oliiviöljyllä. Ripottile lopuksi salaatin päälle kurpitsansiemenet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan