Manchegokeksit ja viikunachutney
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Keksit
- 300 g manchego-juustoa
- 50 g saksanpähknöitä
Chutney
- 200 g viikunoita
- 2 rkl konjakkia
- noin 20 g hillottua inkivääriä
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus sokeria
Valmistusohje
Laita chutney-ainekset monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen.
Hakkaa pähkinät karkeasti ja raasta juusto hienoksi. Laita 1 rkl juustoraastetta pellille leivinpaperin päälle tasaisin välein ja ripota päälle pähkinärouhetta. Paina keksejä matalammaksi.
Paista uunin keskiosassa noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä täysin ennen irroittamista pelliltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan